Szállítási információk

Szállítási információk

  • Külföldről történő megrendelés:
   Amennyiben Ön nem Magyarország területéről kíván terméket vásárolni webáruházunkból, kérjük a rendelés előtt keressen meg minket egyeztetés céljából e mail címünkön. (info@vivitrend.hu)

   

  • Helyi kézbesítés:
  • Lehetöség  van Váci üzletünkben, személyes átvételre, amit a megrendelés leadásától számított 1-2 munkanapon belül teljesítünk. Hétköznap 9.00-18.00 óráig, szombaton 8.00-13.00 ig vehető át.
  • . A szolgáltatás térítés és díjmentes.
  • Futárszolgálat:
   A szolgáltatás kizárólag belföldi, érvényes Magyarországi címmel rendelkező vevőink számára érhető el.
   Futárszolgálatunk a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft., a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül kézbesíti a csomagot az Ön által megrendeléskor megadott szállítási címre, amennyiben a másnap munkanap, és a megrendelését előző nap 14 óra előtt elküldte! A GLS futárszolgálat általi kiszállításkor Önnek vagy annak a személynek, aki utánvét esetén kiegyenlíti a csomag díját, a szállítási (továbbiakban kézbesítési) címen kell tartózkodnia. Futárszolgálatunk a kézbesítés napján telefonon értesíti Önt a csomag kézbesítésének várható időpontjáról. A csomagküldés díja 890Ft/csomag. 12.000 ft –os vásárlás esetén ingyenes. Amennyiben a futár nem találja a megadott címen, akkor a megrendeléskor megadott telefonszámon keresi Önt.  Amennyiben a második alkalommal sem sikerül a kézbesítés, csomagját a GLS visszaszállítja nekünk, melynek a szállítási költségét, kénytelenek vagyunk ekkor kifizetni. Ezért ezt elkerülendő, bármilyen változás, vagy probléma esetén kérjük hívj minket (+36 30/611-1521). Amennyiben a második kiszállítás esetében sem veszi át, bármely oknál fogva a megrendelését, és a GLS visszaküldi azt nekünk, a következő rendelésekor sajnos kizárólag előre fizetéssel (banki utalással) tudjuk Önt kiszolgálni!
   A megrendelések feldolgozása után, a csomagot átadjuk a GLS futárszolgálatnak, ezért amennyiben ekkor szeretne változtatni a kézbesítési címen, vagy időponton, akkor ezt a GLS központi számán tudja módosítani, mely a : 06-1-802-0265. A GLS futárszolgálat honlapja: www.gls-group.eu/HU/hu/home

            VIVITREND

  2600 Vác, Köztársaság út 9
              Hétfőtől – Péntekig: 9:00 – 18:00
              Szombaton: 8:00 – 13:00

  info@vivitrend.hu

  +36 30 913 7149