Rólunk

Rendelésedtől számítva 2-3 munkanapon belül, GLS futárunk egész Magyarország területén házhoz viszi csomagjaidat, 890 ft-ért, 12.000 ft os vásárlás esetén pedig  a szállítást mi álljuk!

Ha valami gond lenne, és mégsem szeretnéd a terméket, nem olyan amire gondoltál,vagy élnél a 14 napos elállási lehetőségeddel, semmi gond! Jelezd nekünk hétköznap 9:00 órától 18:00 óráig telefonon a 06/30 913 71 49 számon, vagy online 0-24 ben e mail címünkön, info@vivitrend.hu mi pedig Gls futárunkat azonnal küldjük hozzád házhoz, neked semmit nem kell tenned, csak visszaadni neki a csomagot, mi pedig azonnal utaljuk a teljes összeget bankszámládra.

Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a legkényelmesebben, és több lehetőség közül a legjobbat tudjuk nyújtani neked. Nekünk a Vivitrendnél is megvan a magunk nagy elhatározása! Még pedig az, hogy családként, barátokként, együtt dolgozva varázsoljuk, minden minket, ruháinkat szerető nő életét még szebbé. Lehetőséged van személyes átvételre is Váci üzletünkben. Átvétel után,ha mégsem tetszik, és nem ilyenre gondoltál, semmi gond, nincsen kötelezettség a vásárlásra, a termék nálunk marad, mi pedig ha már ellátogattál hozzánk, megpróbálunk személyre szabottan csak neked segíteni. Külön figyelmet fordítunk arra is, hogy a kis mérettől kezdve a nagyobb méreteken át mindenki megtalálja a neki megfelelőt! Kínálatunk folyamatosan bővül, hogy mindig legyen valami újdonság, amiért érdemes hétről hétre benézni hozzánk.

 Kérd nyugodtan a segítségünket az info@vivitrend.hu e -mail címen, ha valami plusz információ szükséges, vagy a vásárlás előtt megbeszélnéd velünk, hogy a méretedre biztos hogy tökéletes lesz e a  termékünk.

Igyekszünk Rád a maximális figyelmet fordítani, hogy boldogan, és elégedetten tölts el időt nálunk  és boldogan várd a  legújabb  kedvencedet, amit személyre szabottan a stílusodra, és alakodra találunk.

Vivitrend