Rólunk

Webshopunk 2016 április 2. án indult útjára és igazán nagy öröm számomra, hogy most itt vagy Velünk.

 

Kínálatunk hétről-hétre az aktuális divatot szem előtt tartva változik ezért érdemes hozzánk mindig benézni. Árukészletünk egyedi, egyénileg válogatott ruhadarabjainkból és kiegészítőinkből áll.

 

Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy boldogan, és elégedetten tölts el időt nálunk és megtaláld a  legújabb kedvencedet.

 

Kérd nyugodtan a segítségünket az info@vivitrend.hu e -mail címen, vagy esetleg telefonon, ha valami plusz információ szükséges, vagy a vásárlás előtt megbeszélnéd velünk, hogy a kiválasztott termék jó lesz e méretben, vagy nézzünk neked olyat, amit személyre szabottan a stílusodra, és alakodra találunk.

 

Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a ,legjobbat tudjuk nyújtani Neked.

Fiatalos lendületünk visz minket előre, megszámlálhatatlan ötletünk mindig valami újra ösztönöz minket.

Szeretnénk egy kis színt vinni a minket választó nők életében, korosztálytól és testalkattól függetlenül.

 

Ezért Üzletünk 2016. október 3. án nyitott meg Vác szívében, a Köztársaság út 9 szám alatt. Szerettünk volna, egy igazán kedves, hangulatos kis üzletet varázsolni a Belvárosba, ahol igazán családias környezetben csábulhatnak el vásárlóink, a szebbnél, szebb, egyedi, egyénileg válogatott ruhadarabjaink között.

 

Külön figyelmet fordítunk rá, hogy minden újonnan betérő, és visszatérő vásárlónk is úgy érezze magát, mint az első találkozásunkkor. Igyekszünk mindenkire a maximális figyelmet fordítani, hogy boldogan, és elégedetten induljon haza, legújabb kedvencével, amit személyre szabottan a stílusára, és alakjára találunk.

Szeretünk megújulni, mindig valami egyedit varázsolni magunk köré.

Hangulatos Városunkba, igazán beleillik ez a kis csodánk, amit akár egy kirándulás alkalmával is útba lehet ejteni. Igyekszünk minden igénynek megfelelni, és a vásárlóink kérésének eleget tenni.

Várunk mindenkit, sok szeretettel személyesen is.

Üzletünk címe: 2600 Vác, Köztársaság út 9

Telefon: +36 30 913 71 49

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig 9:00 órától-18:00óráig

Szombaton: 8:00 órától-13:00 óráig

Vasárnap: Zárva

Kellemes időtöltést, és vásárlást kívánok nektek. Vivitrend- Vivi